Witam!
Widze,ze wysmiewanie mojej osoby bawi Was!
Te konta,ktore tu Gabriel ujawnil niestety sa zalozone przez mojego bylego meza!!!Nic nie wiecie o moim zyciu a robicie ze mnie lowczynie facetow!A dlaczego wlasnie zdenerwowala mnie insynuacja Jasty102 ze mamuski z forum mlode mamy z norwegii sie puszczaja!Stanelam po stronie kobiet bo wiem jak to jest gdy sie z Nas robi latwe i puszczalskie!!!Dosyc mam bezpodstawnego oceniania kobiet,ze niby sa.... Cos Wam wiec powiem bo widze,ze uwazana tu jestem za potwora szukajacego facetow na portalach

Bylam w zwiazku z moim bylym mezem ponad 20 lat,bylo jak bylo a jak postanowilam zerwac ten zwiazek to pozakladal mi konta na randkowych profilach,podawal tam moje dane,moj numer telefonu i calymi dniami i nocami dostawalam roznego rodzaju niemoralne i obrzydliwe propozycje

Musialam zmienic numer telefonu,sprawa obila sie nawet o
policje!To byl istny mobbing!Ostatnio na moj norweski numer dzwonili do mnie faceci z niemoralnymi propozycjami a jeden z nich napisal,ze podalam na portalu
www.pokazcialo.pl swoje dane i numer telefonu!Tego portalu jakos Gabriel zapomnial podac albo jeszcze tam nie byl!Ja sama nie wiem na ilu i na jakich portalach jeszcze mi ex zalozyl profile-dwa nowe
dzis zobaczylam a ilu jeszcze Gabriel nie zna to glowa mala!Niedawno z tego powodu musialam zmienic swoj norweski numer na kolejny!Tamten numer ex znal bo sie komunikowalam z corkami z tamtego numeru!Teraz sie boje podawac wlasnym corciom nowy numer i tylko pisze do nich na gg bo nie chce powtorki!Moja mama juz w tej sprawie dziala w Polsce i chcemy zalozyc bylemu sprawe w prokuraturze!Moj partner doskonale zna ta sprawe!Nie powinnam sie tu tlumaczyc z mojego poprzedniego zycia ale jak ktos walesa sie po takiego typu portalach i potem niby ujawnia jaka to jestem poszukujaca po internetach facetow to szlag mnie trafia!!!!Nie obchodzi mnie co o mnie myslicie i pisze to tylko ze wzgledu na mojego synka bo moj ex psuje mi zycie nawet tutaj!!!!!!!!!!!!Zaczelam tu swoje zycie od nowa,zalozylam szczesliwa rodzine,mam wspanialego kochanego synka i przewspanialego partnera i myslalam,ze przeszlosc zostala daleko za mna ale ludzie tacy jak Gabriel powoduja,ze wszystko wraca!!A Ty Gabrielu wstydzilbys sie tak postepowac i niszczyc bezpodstawnie zycie innych na tym portalu!!!Kto dal Ci do tego prawo co????Nie znacie mojego zycia i tego co przeszlam a oceniacie mnie!To tylko o was swiadczy!!!!!!