Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
144 Posty

(koalski)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Anna82 napisał:
Wesołych Świąt Gabrysiu
---
I TOBIE RÓWNIEŻ
...ZDROWYCH SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ...
ORAZ MOKREGO DYNGUSA...

No, to chyba dla tych co myślą, że Gabryś to taka czepialska wredna menda.
Też wszystkiego, Gabrysiu
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:ja pierdziu...dziadek na zielono przeszedł...Alleluja!!!
to smacznego jajka dziadku od czesia!!!

ANO
SMACZNEGO ...
Świątecznego ...
...WIELKANOCNEGO ... dla ..."czesio.:*"... i ..."koalski"
---
E...eee...

Dla Innych też ... ,Smacznego i Zdrowego i Wielkanocnego ...JAJA ...

Zgłoś wpis
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
EEEnooo skoro tak wszyscy z zyczeniami dla Gabrysia to i ja tez cosik napisze:

Zycze Ci by na Wielkanoc robote odwalil zajac,
baranek potem posprzatal stoly
A Tobie zostaly sex i pierdoly

Wesolego Alleluja dla Wszystkich
Zgłoś wpis
3 Posty

(kowalsky)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
EEEnooo skoro tak wszyscy z zyczeniami

bardzo miłle...
Zgłoś wpis
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kowalsky napisał:
magdalena_d84 napisał:
EEEnooo skoro tak wszyscy z zyczeniami

bardzo miłle...

ok..przegielam z tym wstepem.... zyczonka skladalam w innym temacie i dlatego moze tak z tym enoo wyszlo tutaj... chyba trzeba to jakos sprostowac....

Mam nadzieje,ze juz wszyscy po sniadanku i ze jajeczko smakowalo...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Z Wielkanocnymi Życzeniami Dla Wszystkich Uczestników Forum MOJANORWEGIA
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
;;; E...eeee... takie tam ... SOBIE ... !!!
MOJE indywidualne ... Zwidzenie ... dzisiejszego Święta ... ;;;

...Pozdrawiam Śmigusowo...
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witam!
Widze,ze wysmiewanie mojej osoby bawi Was!
Te konta,ktore tu Gabriel ujawnil niestety sa zalozone przez mojego bylego meza!!!Nic nie wiecie o moim zyciu a robicie ze mnie lowczynie facetow!A dlaczego wlasnie zdenerwowala mnie insynuacja Jasty102 ze mamuski z forum mlode mamy z norwegii sie puszczaja!Stanelam po stronie kobiet bo wiem jak to jest gdy sie z Nas robi latwe i puszczalskie!!!Dosyc mam bezpodstawnego oceniania kobiet,ze niby sa.... Cos Wam wiec powiem bo widze,ze uwazana tu jestem za potwora szukajacego facetow na portalach Bylam w zwiazku z moim bylym mezem ponad 20 lat,bylo jak bylo a jak postanowilam zerwac ten zwiazek to pozakladal mi konta na randkowych profilach,podawal tam moje dane,moj numer telefonu i calymi dniami i nocami dostawalam roznego rodzaju niemoralne i obrzydliwe propozycje Musialam zmienic numer telefonu,sprawa obila sie nawet o policje!To byl istny mobbing!Ostatnio na moj norweski numer dzwonili do mnie faceci z niemoralnymi propozycjami a jeden z nich napisal,ze podalam na portalu www.pokazcialo.pl swoje dane i numer telefonu!Tego portalu jakos Gabriel zapomnial podac albo jeszcze tam nie byl!Ja sama nie wiem na ilu i na jakich portalach jeszcze mi ex zalozyl profile-dwa nowe dzis zobaczylam a ilu jeszcze Gabriel nie zna to glowa mala!Niedawno z tego powodu musialam zmienic swoj norweski numer na kolejny!Tamten numer ex znal bo sie komunikowalam z corkami z tamtego numeru!Teraz sie boje podawac wlasnym corciom nowy numer i tylko pisze do nich na gg bo nie chce powtorki!Moja mama juz w tej sprawie dziala w Polsce i chcemy zalozyc bylemu sprawe w prokuraturze!Moj partner doskonale zna ta sprawe!Nie powinnam sie tu tlumaczyc z mojego poprzedniego zycia ale jak ktos walesa sie po takiego typu portalach i potem niby ujawnia jaka to jestem poszukujaca po internetach facetow to szlag mnie trafia!!!!Nie obchodzi mnie co o mnie myslicie i pisze to tylko ze wzgledu na mojego synka bo moj ex psuje mi zycie nawet tutaj!!!!!!!!!!!!Zaczelam tu swoje zycie od nowa,zalozylam szczesliwa rodzine,mam wspanialego kochanego synka i przewspanialego partnera i myslalam,ze przeszlosc zostala daleko za mna ale ludzie tacy jak Gabriel powoduja,ze wszystko wraca!!A Ty Gabrielu wstydzilbys sie tak postepowac i niszczyc bezpodstawnie zycie innych na tym portalu!!!Kto dal Ci do tego prawo co????Nie znacie mojego zycia i tego co przeszlam a oceniacie mnie!To tylko o was swiadczy!!!!!!
Zgłoś wpis
810 Postów
Maniak
AGA76 napisał:
Te konta
Aga, a o jakie konta chodzi?

Piszesz o niemoralnych propozycjach to znaczy jakich?

Pytam bo nie jestem pewna czy chodzi o sprawy sexu,
czy chodzi o cos innego?
Zgłoś wpis
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A jak myslisz o jakie propozycje chodzilo tym facetom?Spacerek po parku z trzymaniem sie za raczke? Gdyby nie moj synek i moj partner nigdy bym sie nie tlumaczyla z tegoMoj ex nadal mnie kocha chora i zaborcza miloscia i jego macki nawet tu mnie dosiegaja dzieki tak wspanialym ludziom jak Gabriel i jego informatorka-dzis jego informatorka zlikwidowala swoj profil ale zanim zniknela napisala do ANDZIAOSLO wmawiajac jej ze jest mna i zeby tu zajrzala.Dzieki Niej wiem o tym watku ZENADA a ludzka wrednosc siega czasami samego dna!!!!
Nie mam zamiaru likwidowac tu konta tylko dlatego,ze ktos mnie bezpodstawnie szykanuje,niszczy mi opinie i wkleja tu bzdetne portale sugerujac,ze szukam facetow na tego typu portalachMam tez gdzies,ze ktos zarzuca mi,ze mam kupe lewych kont bodajze 20 i intensywnie z nich korzystam Napiszcie do admina i niech sprawdzi czy mam lewe kontaTak ciezko doniesc do admina ze mam niby lewuski na portalu?????Ludzie,ktorzy sie tu na mnie uwzieli przedstawiaja najnizszy standard przyzwoitosci z jakim sie spotkalam!Zycze im milego dnia!
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok